Манчестер Юнайтед та Тоттенхем - головні претенденти на Еріксена

Ньюкасл також має намір поборотися за гравця.
2022 г., 14 червня, 15:51
Крістіан Еріксен / Getty Images
Крістіан Еріксен / Getty Images

Повернення Крістіана Еріксена у футбол у лютому цього року стало однією з найкращих новин минулого сезону. Данець дійсно повернувся в гру, та ще й як – допоміг Брентфорду закріпитися ближче до середини таблиці АПЛ, убезпечивши команду від вильоту.

Наприкінці червня у півзахисника закінчиться контракт із "бджолами", які хочуть залишити його у себе і на наступний сезон, зробивши його найоплачуванішим гравцем команди.

Читайте також: Компані очолив клуб англійського Чемпіоншипу

Проте шансів на такий результат практично немає - Манчестер Юнайтед, Тоттенхем і Ньюкасл теж не проти підписати Крістіана як вільний агент.

Як повідомляє журналіст The Northern Echo Скотт Вілсон , манкуніанці і "шпори" провели з Еріксен більш предметні переговори, ніж "сороки", а тому вони вважаються фаворитами на його підпис у контракті.

При цьому Тоттенхем братиме участь у наступному сезоні у Лізі чемпіонів, а це те, чого не зможе запропонувати гравцеві Манчестер Юнайтед.

У другій частині чемпіонату Англії Крістіан Еріксен взяв участь у 11 іграх, відзначившись одним голом та чотирма гольовими передачами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK