Лукаку - про перехід в Інтер: Я ніби повернувся додому

Бельгієць щасливий знову зіграти за "нерадзуррі".
2022 г., 29 червня, 23:52
Ромелу Лукаку  / Getty Images
Ромелу Лукаку / Getty Images

Новий форвард Інтера Ромелу Лукаку прокоментував свій перехід на правах оренди із Челсі.

"Емоції сильні, рік тому я пережив з цією командою велику подію. Інтер дуже багато мені дав, і я сподіваюся проявити себе ще краще, ніж минулого разу.

Я ніби повернувся додому. У Мілані мені та моїй родині було справді добре завдяки відношенню інших людей, фанатів, партнерів. З першого дня кожен намагався мені допомогти.

Читайте також: ПСЖ запропонував велику суму і Дракслеру за лідера Інтера

Чому я вирішу повернутись? Пристрасні фанати, партнери та шанс попрацювати з нашим тренером. Ми підтримували зв'язок протягом усього сезону. Я думаю, що тренер добре справляється, і я хочу зробити свій внесок. Команда минулого сезону грала чудово. Шкода, скудетто взяти не вдалося, але вона виграла два важливі трофеї. Потрібно продовжувати так само.

Я хочу подякувати всім своїм партнерам. Я хотів повернутись, але й вони переконували здійснити цей трансфер. Вони для мене, як сім'я, як брати.

Я радий повернутись. Я щодня намагатимусь щосили заради того, щоб порадувати фанатів і партнерів", – сказав Лукаку в інтерв'ю клубного сайту.

Нагадаємо, за оренду бельгійця лондонський клуб отримає 8 млн євро, а опції викупу Інтер не матиме. Задля цього переходу гравець знизив зарплату на 30% заради оренди в італійський клуб – з 10 до 7 млн фунтів на рік після податків.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Інтер Ромелу Лукаку

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK