Екс-партнер Шевченка по Мілану зізнався в участі у чисельних оргіях

Легендарний форвард розповів про свої молоді часи, коли він був неодруженим та самотнім (проте не в усіх сенсах).
2022 г., 2 липня, 21:35
Ернан Креспо / Getty Images
Ернан Креспо / Getty Images

У розквіті своїх можливостей Ернан Креспо був одним із найвибагливіших нападників у всій Європі, але колишній гравець Парми, Мілана та Челсі не задовольнявся лише тим, що забивав на полі. Під час своєї видатної кар'єри аргентинська суперзірка, якій 5 липня виповнюється 47 років, забив понад 270 голів у 608 іграх за кар'єру.

Після низки прибуткових ходів Креспо назбирав грошей у перші роки своєї кар’єри, і він показав, що його багатство та успіх на полі зробили його величезним хітом серед жінок.

Креспо був самотнім, поки не зустрів свою дружину, Алесію Россі Андру, у віці 27 років. І якось він захотів зізнатися у тому, що до зустрічі з нею він мав просто шалене статеве життя.

"Коли я був молодим, я влаштовував оргії з багатьма жінками", - цитує Креспо Daily Star. "Я був неодруженим, я був багатим і відомим футболістом до 27 років. Я вважаю, що це нормально, я не пишаюся цим, це просто життєвий досвід".

Читайте також: Мальдіні та Массара підписали нові контракти з Міланом

Коли його потім запитали, чи в оргіях брали участь більше чоловіків чи жінок, нападник відповів: "Завжди було більше жінок!".

"Правда в тому, що коли я вперше зустрів свою дружину, я зупинився. Сьогодні я не сумую за цим, і я щасливий тим, що маю. Я дебютував у футболі у віці 18 років, я зустрів свою дружину в 27 і я ніколи не з'являвся вдома з дівчиною до одруження, тому я завжди був самотнім до цього віку".

Протягом своїх ігрових днів Креспо виграв понад 60 матчів за збірну Аргентини і став культовим героєм на Стемфорд Брідж під час дворічного перебування в Челсі. Аргентинець став чемпіоном АПЛ, а також є триразовим володарем Скудетто.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK