Тінейджер з Ренна близький до переходу в Баварію

Німці розглядають гравця із прицілом на першу команду.
2022 г., 4 липня, 21:28
Матіс Тель / https://www.archysport.com/
Матіс Тель / https://www.archysport.com/

Справи на трансферному ринку у Баварії йдуть дуже добре. З Аякса прийшов дует Нуссаїр Мазрауї - Райан Гравенберх (причому перший дістався німцям безкоштовно), а з Ліверпуля висмикнули Садіо Мане, який рвався покинути Англію.

І, незважаючи на проблеми з Робертом Левандовськи, справи у команди йдуть добре. А невдовзі все може стати ще кращим, адже "ротен" близькі до придбання 17-річного лівого вінгера Ренна Матіса Теля, повідомляє Bayern & Німеччина із посиланням на журналіста німецького Sky Марка Беренбека.

Баварія вже має усну угоду футболіста на переїзд, а самому клубу було запропоновано 7 мільйонів євро, які можуть зрости до 17 мільйонів залежно від виконання бонусних умов.

Читайте також: Зюле - про Баварію: Я не завжди отримував повагу, на яку я заслуговую

Сам гравець уже попросив Ренн відпустити його, але французький клуб хоче отримати більше за свого вихованця. Мюнхенці розраховують на нього як на гравця першої команди.

Минулого сезону Тель вийшов на поле 10 разів, нічим не відзначившись. Його покупка може бути пов'язана з можливим відходом Сержа Гнабрі, який не хоче підписувати нову угоду з Баварією, маючи лише рік за чинною угодою.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK