Вілшир оголосив про завершення кар'єри

Футболіст вирішив піти зі спорту у 30-річному віці.
2022 г., 8 липня, 15:06
Джек Вілшир / Getty Images
Джек Вілшир / Getty Images

Англійський футболіст Джек Вілшир вирішив завершити кар'єру.

30-річний півзахисник після непростих останніх років вирішив повісити бутси на цвях, проте натякнув, що продовжуватиме займатися футболом, але вже в іншій ролі.

"Сьогодні я оголошую про завершення кар'єри професійного футболіста.

Це була неймовірна подорож, сповнена безлічі неймовірних моментів, і я відчуваю привілею зазнати все, що я зробив за свою кар'єру. Від маленького хлопчика, який грає з м'ячем у саду, до капітана улюбленого Арсеналу та гри за свою країну на чемпіонаті світу. Я здійснив мрію.

Правду кажучи, було важко змиритися з тим, що останнім часом моя кар'єра вислизає через причини, що не залежать від мене, тоді як я відчуваю, що мені ще так багато потрібно дати.

Граючи на найвищому рівні, я завжди мав такі величезні амбіції у грі, і, якщо бути чесним, я не припускав, що опинюся на цій позиції".

Джек Вілшир
Джек Вілшир / Джерело: Getty Images

"Однак, встигнувши поміркувати і поспілкуватися з найближчими мені людьми, я знаю, що зараз найкращий час, і, незважаючи на важкі моменти, я озираюсь на свою кар'єру з великою гордістю за те, чого я досяг.

Грати на найвищому рівні з одними з найкращих гравців світу, вигравати Кубки Англії, бути капітаном свого клубу і представляти свою країну було за межею моїх найсміливіших мрій, коли я був маленьким хлопчиком, який виріс у Хітчині.

Мені дуже пощастило, що я мав таку кар'єру, але все це було б неможливо, якби не любов і підтримка багатьох людей.

Я насолоджувався кожним моментом своєї кар'єри, і це була мандрівка всього мого життя. Зараз найкращий час, щоб закрити цей розділ, але мені ще так багато потрібно дати грі, і я схвильований тим, що чекає нас у майбутньому", - написав Вілшир в Instagram.

За свою кар'єру Вілшир грав за Арсенал, Борнмут та Вест Гем, а його останнім клубом був датський Орхус.

Раніше повідомлялося, що екс-гравець Шахтаря Марлос замислився над завершенням кар'єри.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK