Підозрюваний у зґвалтуванні футболіст АПЛ отримав дозвіл грати від свого клубу

Декілька днів тому гравця затримала поліція.
2022 г., 9 липня, 10:58
Клуб АПЛ потрапив у скандал через звинуваченого у зґвалтуванні футболіста / Getty Images
Клуб АПЛ потрапив у скандал через звинуваченого у зґвалтуванні футболіста / Getty Images

У Великій Британії триває скандал навколо всесвітньо відомого футболіста, якого кілька днів тому затримала поліція за підозрою у зґвалтуванні.

Спочатку було відомо, що футболіста, якому 29 років, затримали 4 липня в маєтку в Північному Лондоні, і його підозрювали у зґвалтуванні 20-річної дівчини минулого місяця.

Пізніше стало відомо, що футболіста звинувачують ще у двох випадках зґвалтування іншої жінки, які нібито сталися у квітні та червні 2021 року.

Однак тепер у скандал потрапив не лише сам футболіст, ім'я якого досі не розголошують з юридичних причин, а й клуб, який також не називається.

За інформацією The Guardian, клуб АПЛ, у якому грає футболіст, знав про підозри у скоєнні злочину ще минулого року, але вирішив не усувати гравця від матчів.

Джерело стверджує, що у серпні минулого року до лондонської поліції надійшло повідомлення про передбачуване зґвалтування. Потім ця жінка повідомила про ще одне зґвалтування гравців, і в березні цього року поліція розпочала розслідування.

Незважаючи на звинувачення та розпочате розслідування, футболіст продовжував виступати за основний склад свого клубу, і на нього не було накладено жодних санкцій та обмежень.

Розслідуванням цих фактів зараз займаються компетентні органи.

Раніше повідомлялося, що футболіста Штутгарта заарештували за зґвалтування 18-річної дівчини на Ібіці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK