Ярмолюк розповів, ким би працював якби не футбол

Новачок Брентфорда зайнявся б сімейним бізнесом.
2022 г., 15 липня, 13:45
Єгор Ярмолюк
Єгор Ярмолюк

Новоспечений футболіст англійського Брентфорда Єгор Ярмолюк висловився про початок своєї футбольної кар'єри, а також розповів, чим би займався якби не вийшло у спорті.

За словами юного півзахисника, він задоволений своїм розвитком.

"Я сам з Верхньодніпровська, невеличке таке місто. В мене немає заможних батьків, вони тримають невеликий магазин у нас. Якщо б не склалось із футболом, мабуть, продавав би макарони в цьому магазині.

В Дніпрі є все для розвитку, але коли я тренувався в рідному місті — там мало було можливостей. Зараз побудували стадіон, тепер хлопці мають де тренуватись.

Взагалі, зараз все йде за планом. Прорватись до Дніпра — це вже успіх. Із самого дитинства я виходив сам на двір й тренувався. Потім почав їздити до Кам'янського та зустрів свого першого тренера. Із самого початку мій козир — обійти трьох — чотирьох гравців. В дорослому футболі нам дозволяють обігрувати в третій зоні, а в першій або другій — цього не треба робити. Помилка має дуже високу ціну", — розповів Ярмолюк Youtube-каналу Pressing.

Варто відзначити, що інтерв'ю з молодим українським талантом було записано ще до його трансферу до "бджіл", а саме під час зимніх зборів дніпропетровського Дніпра-1.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK