"То Каррік чи ні?": акаунт Ліги чемпіонів у Twitter переплутав двох легенд Манчестер Юнайтед

Хтось забув, як насправді виглядає Майкл Каррік.
2022 г., 15 липня, 16:59
Майкл Каррік та Даррен Флетчер / Getty Images
Майкл Каррік та Даррен Флетчер / Getty Images

В історії Манчестер Юнайтед було багато видатних півзахисників і можна багато часу витратити на суперечки про те, хто з них був найкращим та яка зв'язка у центрі поля була найнадійнішою.

Свого часу сер Алекс Фергюсон мав великі очікування від дуету Майкл Каррік - Даррен Флетчер. Проте травматичність та хронічне захворювання кишечника шотландця так і не дали нам достатньо поспостерігати за грою цих двох хавбеків у парі.

У рамках передсезонних зборів манкуніанці вирушили в Австралію, де був розгромлений місцевий Мельбурн Вікторі, у складі якого грає ще одна легенда "червоних дияволів" Нані. Перед матчем йому на пам'ять подарували іменну футболку.

Там же він зустрівся зі своїм колишнім одноклубником Флетчером, який працює технічним директором МЮ. Однак на думку офіційного акаунту Ліги чемпіонів, все було не так. Спочатку він підписав їхнє сумісне фото як "Нані та Каррік возз'єдналися".

Чи то редактор все ж зрозумів свою помилку, чи люди в комментарях доказали, що Каррік та Флетчер все ж таки трохи відрізняються, але старий пост був видалений та замінений на більш підходящий.

Проте, як то кажуть, Інтернет все пам'ятає. Особливо такі помилки від офіційних акаунтів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK