Кулібалі попрощався з Наполі перед трансфером до Челсі

Гравець залишить команду, в якій провів останні 8 років кар'єри.
2022 г., 15 липня, 21:27
Каліду Кулібалі / Getty Images
Каліду Кулібалі / Getty Images

Незабаром лондонський Челсі має оголосити про трансфер центрального захисника Наполі Каліду Кулібалі. За інформацією джерел, "пенсіонери" заплатять за 31-річного сенегальця 40 мільйонів євро.

Наближаючись до зміни обстановки, Кулібалі у себя в Instagram опублікував пост, в якому попрощався з командою та фанатами, подякувавши всім за любов та підтримку, яку вони виявляли протягом 8 років.

"1 червня 2014 року, незабутня дата: мій приїзд до Неаполя, початок історії чистого кохання. Я був сором'язливим хлопчиком, але з величезним бажанням показати світові, що я можу це зробити!. Перемоги, поразки, радості, розчарування. Занадто багато емоцій прожили разом: їх неможливо узагальнити. Але я бережу все: в умі, в серці".

Читайте також: Марез продовжив контракт із Манчестер Сіті

"Двоє моїх дітей народилися в Неаполі. Я зустрів людей, які назавжди стануть частиною мого життя і завдяки яким я та моя сім'я відчували себе як удома: від першого до останнього моменту".

"Завдяки тобі, Неаполь, я став тим, ким є сьогодні. Дякую клубу, президенту, тренерам, усім моїм товаришам по команді та всім людям, з якими я мав задоволення працювати протягом багатьох років. Дякую, Неаполь і неаполітанці, за все кохання, яке ми подарували один одному".

"Я пишаюся тим, що віддавав вам всього себе, і я продовжуватиму нескінченно довго носити вас у своєму серці і плекати одне з найважливіших для мене почуттів: повага. Ви були усім для мене. Тепер я відчуваю, що повинен піти і повернутися в гру: настав час для нової пригоди".

Кулібалі приєднався до Наполі, перейшовши з бельгійського Генка за 7,75 мільйонів євро. За весь час він відіграв 317 матчів, у яких відзначився 14 голами та 8 асистами. У складі неаполітанців він по разу вигравав кубок (2019/20) та Суперкубок Італії (2014).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK