"Удачі на неправильному боці Манчестера": Сульшер привітав Холанда з трансфером до МС

"Одного разу червоний, назавжди червоний".
2022 г., 17 липня, 17:09
Оле Гуннар Сульшер / Getty Images
Оле Гуннар Сульшер / Getty Images

Усі пам'ятають, як Оле Гуннар Сульшер під час перебування головним тренером Манчестер Юнайтед намагався запросити до своєї команди тоді ще форварда РБ Зальцбурга Ерлінга Холанда.

На той час його основним дев'ятим номером був Антоні Марсьяль, але Сульшер визнав талант свого співвітчизника, з яким він працював у Мольде. Його спроби підписати Ерлінга в результаті не увінчалися успіхом. Він вирішив переїхати в дортмундську Боруссію, де зажив славу одного з найкращих голеадорів Європи.

Читайте також: Магуайр висловився про цілі Манчестер Юнайтед

Цього літа Холанд зрештою перебрався до Манчестера, ось тільки став він гравцем Манчестер Сіті. Навіть це не зіпсувало їх досить близьких стосунків. Сульшер підтримав футболіста навіть тоді, коли він підписав контракт з головними суперниками Юнайтед.

При цьому він подбав про те, щоб повідомити Ерлінгу про те, що він думає про його рішення.

"Коли я підписав контракт із Сіті, він привітав мене і написав: "Удачі в переході не на той бік Манчестера", - цитує Холанда SPORTbible.

"Ми іноді розмовляємо. Як ви знаєте, він вплинув на мою кар'єру, коли я був у Мольде. Він хороший хлопець".

Захоплення між парою цілком очевидне. Сульшер був одним із найкращих норвезьких нападників. Холанд на шляху до того, щоб обійти в цьому статусі легенду "червоних дияволів".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK