Артета - про Жезуса: Він створює хаос

Іспанець дуже задоволений своїм нещодавнім багатомільйонним придбанням.
2022 г., 17 липня, 18:42
Габріель Жезус та Мікель Артета / Getty Images
Габріель Жезус та Мікель Артета / Getty Images

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета назвав Габріеля Жезуса як нападаючого, який "створює хаос" після того, як він продовжив свою обнадійливу передсезонну форму в суботній перемозі над Евертоном з рахунком 2:0.

У своєму першому виході в старті за новий клуб бразилець відзначився голом і результативною передачею на Букайо Сака. Він також забив у своєму дебютному матчі проти Нюрнберга, перш ніж був замінений у перерві.

"Він створює хаос та невизначеність", - цитує Артету ESPN. "Він завжди знаходиться у вас на плечі, готовий відібрати у вас м'яч, він завжди перед воротами".

"Він є реальною загрозою, і це саме те, що нам потрібно. Він той самий: щоразу, коли ми втрачаємо м'яч, він відразу ж включається у відбір, чинить тиск і підтримує свою команду. Він сильно розвинув свої лідерські якості - ¦він той тип гравця, який нам потрібний”.

Поки Габріель Жезус освоюється в новій команді, незабаром у Мікеля Артети може з'явитися ще одне поповнення в ростері – Арсенал близький до придбання Олександра Зінченка. Стало відомо, коли "каноніри" мають намір завершити трансфер українця.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK