У нападника Борусії Д діагностували пухлину яєчка

Гравець залишив тренувальний табір, після чого під час обстеження було виявлено недугу.
2022 г., 19 липня, 00:43
Себастьєн Алле / bvb.de
Себастьєн Алле / bvb.de

Нападник дортмундської Боруссії Себастьєн Алле був змушений достроково покинути тренувальний табір клубу у швейцарському Бад-Рагаці через хворобу та вже повернувся до Дортмунда.

28-річний гравець збірної з Кот-д'Івуару поскаржився на погане самопочуття після тренування в понеділок вранці, 18 липня.

Читайте також: Коноплянка: Де Дзербі – чокнутий, через нього я опинився у Краковії

Під час інтенсивних медичних обстежень протягом дня нарешті виявили пухлину в яєчках. Найближчими днями у спеціалізованому медичному центрі пройдуть подальші обстеження, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Ця сьогоднішня новина стала шоком для Себастьєна Алле і для всіх нас. Вся родина Боруссії бажає Себастьєну якнайшвидшого повного одужання і щоб ми могли знову обійняти його незабаром. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб забезпечити йому найкраще лікування", - сказав спортивний директор "джмелів" Себастьян Кель.

Борусія Дортмунд просить поважати конфіденційність гравця та його родини та не ставити жодних запитань. Щойно клуб отримає додаткову інформацію, він повідомить про це після консультації з гравцем.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK