Мартінес: Я дуже агресивний, люблю перемагати, а ще я дуже добрий друг

Аргентинець дав перше інтерв'ю після офіційної презентації як "червоного диявола".
2022 г., 27 липня, 23:04
Лісандро Мартінес / Манчестер Юнайтед
Лісандро Мартінес / Манчестер Юнайтед

У середу, 27 липня, Манчестер Юнайтед провів презентацію свого третього літнього новачка, яким став Лісандро Мартінес. За 24-річного центреба, який може зіграти в опорній зоні, манкуніанці заплатили Аяксу 54 мільйони євро. Ще 10 мільйонів можуть вирушити до Амстердама у вигляді бонусів.

Після презентації Мартінес дав своє перше інтерв'ю, опубліковане на офіційному сайті МЮ. Для початку гравець обговорив старого нового тренера - Еріка тен Хага.

"Я провів з ним три роки в Аяксі і знаю його стиль гри", - почав Лісандро. "З ним я сильно додав, якщо чесно. Він зараз тут, у Манчестері, так що це була можливість знову (попрацювати з Тен Хагом), і він, безумовно, дуже важливий для моєї кар'єри".

Підйом Мартінеса був стрімким з моменту переходу в Аякс влітку 2019 року, і тепер гравець став досвідченішим і зрілішим.

"Я провів 120 матчів за Аякс і багато чого навчився. Коли я там був, у мій перший рік мені було всього 21, а зараз мені 24. Так що так, я багато чому навчився. Тепер я відчуваю, що граю з великим досвідом".

Читайте також: "CR7 небажаний": фанати Атлетіко вивісили банер проти покупки Роналду

"Мені дуже подобається допомагати своїм товаришам по команді, кожному гравцеві — я хочу кращого для всіх. Якщо всі у формі і всі хороші, тоді ми можемо перемогти. Ще я дуже агресивний, я люблю перемагати. Вся справа в перемозі. А ще я дуже хороший друг".

За три роки в Амстердамі Мартінес вийшов на поле 118 разів, відзначившись 6 голами та 6 результативними передачами. У складі Аякса він двічі ставав чемпіоном Нідерландів, а також по разу вигравав кубок і Суперкубок країни.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK