Атлетіко у матчі з купою боротьби та вилученням мінімально переміг Манчестер Юнайтед

Товариська гра, яка вийшла зовсім не товариською.
2022 г., 30 липня, 17:31
Крістіан Еріксен та Альваро Мората / https://twitter.com/utdreport
Крістіан Еріксен та Альваро Мората / https://twitter.com/utdreport

У норвезькому Осло відбувся матч передсезонної підготовки двох європейських грандів: мадридський Атлетіко зустрівся із Манчестер Юнайтед. Ще недавно ці команди грали в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, і ось вони знову зійшлися. І як у випадку з матчем-відповіддю мінімальну перемогу святкувала команда Дієго Сімеоне - 1:0.

Схоже, що обидві сторони не забули свого протистояння, тому що товариська гра була наповнена боротьбою, жовтими картками та видаленням, чого зазвичай не побачиш у класичному розумінні товариського матчу.

Читайте також: Морієнтес: Роналду в Атлетіко - це дивно, але все може бути

Вперше пристрасті розжарилися під кінець першої половини, коли Скотт МакТоміней ліктем влетів у Яна Облака. Гравці відразу стовпилися, почавши штовхатися і з'ясовувати стосунки. За цей епізод хавбек МЮ отримав попередження. Не залишився без картки і воротар "матрацників".

Якщо ж повертатися до гри, то манкуніанці володіли перевагою, маючи реальні шанси відзначитись, але чудово у воротах діяв Облак. Атлетіко також не залишив Давіда Де Хеа без роботи.

Єдиний гол уболівальники побачили під завісу зустрічі: Жоау Фелікс розгойдав Діогу Далота та різким ударом у ближній кут пробив Де Хеа.

Це явно вплинуло на нерви Фреда, який буквально пройшовся по Альваро Мораті. За своє порушення бразилець отримав друге попередження.

Таким чином Ерік тен Хаг зазнав своєї першої поразки на чолі МЮ. У неділю, 31 липня, англійці проведуть свій останній матч передсезонної підготовки проти Райо Вальєкано. Атлетіко здобув другу перемогу з двох можливих після розгрому Нумансії днями раніше.

Атлетіко - Манчестер Юнайтед 1:0
Гол: Фелікс, 87.

Атлетіко: Облак - Хіменес (Вітцель, 59), Савич (Сауль, 59), Моліна (Васс, 59), Рейнілдо - Кондогбія (Де Пауль, 59), Лемар (Коке, 59), Льоренте (Серхіо Дієс, 59), Карраско (Фелікс, 59) - Кунья (Мората, 59), Корреа (Грізманн, 59).

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Магвайр, Лінделеф, Маласія - Фред, МакТоміней (Ван де Бек, 69), Еланга (Пельїстри, 76 (Гарнер, 90+1)), Фернандеш, Решфорд - Марсьяль (Еріксен, 69).

Попередження: МакТоміней, Фред, Магвайр - Лемар, Рейнілдо, Облак, Сауль.

Вилучення: Фред (друга жовта).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK