Хуммельс, Новіцкі, Феттель та Мік Шумахер зіграють у благодійному матчі на честь Міхаеля Шумахера

Багато спортивних осіб зберуться, щоб зіграти у футбол на честь легендарного гонщика.
2022 г., 2 серпня, 10:15
Благодійний матч на честь Міхаеля Шумахера / Getty Images
Благодійний матч на честь Міхаеля Шумахера / Getty Images

У минулому Себастьян Феттель та Мік Шумахер вже брали участь у благодійних матчах. Вони зроблять це пізніше у серпні цього року, в матчі, присвяченому батькові молодого німця, Міхаелю Шумахеру, повідомляє офіційний аккаунт "Червоного барона" в Instagram.

Колишній пілот Феррарі потрапив у нещасний випадок на курорті, катаючись на лижах ще в 2013 році і відтоді жодного разу не з'являвся на публіці.

Читайте також: Алонсо замінить Феттеля в Астон Мартіні

Після того інциденту в мережі з'явився слоган "Keep fighting Michael". Після цього було проведено благодійний матч на його честь, що відбудеться знову. У цьому футбольному матчі візьмуть участь його син Мік, Себастьян та деякі інші спортивні ікони.

Там також буде легенда німецького баскетболу та Далласа Дірк Новіцкі, а також гравець дортмундської Боруссії, чемпіон світу 2014 року у складі збірної Німеччини Матс Хуммельс. Шанувальники Формули 1 були особливо схвильовані, побачивши, що дует Феттель-Шумахер знову збереться поза гоночним треком.

Повідомляється, що зіграти також пообіцяли виконавчий директор Ф1 Стефано Доменікалі, Лукаш Подольські, Кевін Трапп, Тімо Вернер, легенда німецької Бундесліги Карл-Хайнц Кербель, футболістка збірної Німеччини Лаура Фрайганг, Рене Адлер, 4-разовий прихер Олімпійських ігор Фабіан Хамбюхен та багато інших.

Матч відбудеться 24 серпня на франкфуртському Вальштадіоні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK