Боруссія Д знайшла у Кельні заміну Алле

Гравець повинен буде підмінити івуарійця, який бореться із пухлиною яєчка.
2022 г., 7 серпня, 13:29
Антоні Модест / Getty Images
Антоні Модест / Getty Images

Продавши Ерлінга Холанда у Манчестер Сіті, дортмундська Боруссія досить швидко оформила трансфер Себастьєна Алле, покликаного замінити норвежця.

Однак не встиг івуарієць дебютувати за нову команду, як у нього виявили злоякісну пухлину яєчка, через яку 28-річний нападник змушений пройти курс хіміотерапії.

Оскільки гравець пропустить певний час, а з нападників у розпорядженні Едина Терзича залишився лише молодий Карым Адейємі, "джмелі" організували пошук гравця, який тимчасово замінить Алле. Вибір Боруссії впав на форварда Кельна Антоні Модеста, повідомляє Фабріціо Романо.

Раніше була інформація, що в Дортмунд може завітати Едінсон Кавані, але досвід Модеста в Бундеслізі зробив свою справу. Клуби вже домовилися про трансфер 34-річного гравця і незабаром буде оголошено про перехід.

За даними Трансфермаркту нападник оцінюється в 3 мільйони євро. У німецькій Бундеслізі Антоні Модест виступає з 2013 року. Провівши два роки в Гоффенгаймі, влітку 2015 року за 4,5 мільйона євро його купив Кельна. За останні сім років він двічі встиг з'їздити до Китаю, а минулий сезон провів в оренді в Сент-Етьєні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK