Спортивний директор Болоньї: Арнаутович надто важливий для нас

Італійський клуб не має бажання продавати свого гравця.
2022 г., 9 серпня, 13:28
Марко Арнаутович / Getty Images
Марко Арнаутович / Getty Images

Проблеми з нападаючими (травматичність Антоні Марсьяля та бажання Кріштіану Роналду покинути команду) змушують Манчестер Юнайтед розпочати пошуки альтернативних варіантів посилення цієї позиції.

На даний момент головним таким варіантом вважається 33-річний форвард Болоньї Марко Арнаутович. Але, за словами легенди клубу Марко Ді Вайо, який нині обіймає посаду спортивного директора, "россоблу" не збираються продавати свого гравця.

"Ми хочемо продовжувати працювати з Арнаутовичем і хочемо зберегти його, він центр нашого проекту", - цитує Ді Вайо Sky Sports.

"Звичайно, нам лестить інтерес до нашого гравця від такого клубу, як Манчестер Юнайтед, але Болонья хоче продовжувати грати її нинішнім складом і навіть зміцнювати його перед важливим сезоном. Гроші не є проблемою, Марко надто важливий для нас, він безцінний".

Болонья відхилила першу пропозицію манкуніанців у розмірі 7,6 мільйонів фунтів за гравця. Багато експертів порівнюють цей трансфер із покупкою Одіона Ігало, вважаючи обидві угоди панічними.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK