Каррагер: Ліверпулю потрібен новий півзахисник, але клубу не варто панікувати

На думку легенди "червоних", центральна лінія команди потребує оновлення.
2022 г., 9 серпня, 16:52
Джеймі Каррагер / Getty Images
Джеймі Каррагер / Getty Images

У першому турі нового сезону АПЛ Ліверпуль не зумів обіграти Фулгем, який тільки-но повернувся до еліти англійського футболу - команди зіграли внічию 2:2.

Легенда мерсисайдців Джеймі Каррагер, який працює експертом на Sky Sports, вважає, що команді потрібне якісне посилення в центр поля, але поки що ні команді, ні фанатам не варто панікувати.

"Більшість людей сказали б, що півзахист Ліверпуля має бути посилений не з точки зору кількості, а якості. Не варто ставити хрест на нинішніх гравців півзахисту, просто деяким уже за 30".

"Після матчу з Фулгемом ви думаєте, що на якомусь етапі команді потрібен молодший і енергійніший гравець. У них є такі гравці в резерві, але вони всі травмовані".

"Я б хотів, щоб Юрген Клопп і Ліверпуль купили півзахисника. Але тільки в тому випадку, якщо вони отримають того, кого хочуть. Успіх команди на трансферному ринку зводився до того, щоб не панікувати. Вони не робили цього раніше, не роблять зараз, і їм не варто робити цього у майбутньому".

Читайте також: Евертон Миколенко близький до придбання вихованця Ліверпуля

"Якщо на ринку немає півзахисника, який вам потрібен, не беріть будь-кого. Але якщо вони відчувають, що є той, хто володіє потрібними якостями і його можна купити, я б хотів, щоб вони це зробили. Але не варто панікувати".

Каррагер навів у приклад угоду з Вірджилом Ван Дейком, якого "червоні" не відразу зуміли отримати.

"Ось так Ліверпуль оцінює ситуацію на трансферному ринку. Так було з Ван Дейком: вони не змогли купити його влітку, тому заради нього вони дочекалися зими. Він був потрібним гравцем. І саме так треба вчинити з півзахисником".

Нагадаємо, що під час матчу Ліверпулю довелося двічі перебувати в ролі відстаючої команди, а на початку другої половини м'язову травму отримав Тьяго.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK