Бензема: Перемога в матчі за Суперкубок УЄФА стане чудовим початком сезону

Форвард Реала висловився про майбутній поєдинок з Айнтрахтом.
2022 г., 10 серпня, 14:58
Карім Бензема / Getty Images
Карім Бензема / Getty Images

Нападаючий мадридського Реала Карім Бензема поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок УЄФА із франкфуртським Айнтрахтом.

Поєдинок відбудеться у середу, 10 серпня, на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі (Фінляндія) та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

"Шлях, який ми проклали сюди, був непростим - нам доводилося боротися у кожному матчі. Але те, чого ми досягли, - це мрія. Матч дуже відповідальний, але ми готові та зробимо все можливе, щоб повернути цей трофей на Бернабеу.

Читайте також: Блохін, Коноплянка і ще 30 найкращих бомбардирів Суперкубку УЄФА

Ми хочемо виграти фінал. Коли виступаєш за Реал, не може бути іншої мети. Щоб здобути право на участь у цьому матчі, потрібно виграти Лігу чемпіонів. Це складне завдання. Ми його виконали. Тепер потрібно просто продовжити цей переможний шлях.

Минулий сезон був чудовим. У нас дивовижна команда, ми провели прекрасну передсезонку. Тепер слід виграти цей фінал. Перемога стане чудовим початком сезону. Останні тижні тренувань були дуже напруженими, але вони допомогли нам приїхати сюди у гарній формі. Ми сильні не лише фізично, а й психологічно. Це дуже важливо", - наводить слова Бензема офіційний сайт УЄФА.

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу за Суперкубок УЄФА Реал - Айнтрахт.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK