Манчестер Юнайтед переключив свій інтерес на вінгера ПСВ

Англійський клуб уже готує свою пропозицію за футболіста збірної Нідерландів.
2022 г., 10 серпня, 19:19
Коді Гакпо / Getty Images
Коді Гакпо / Getty Images

Втративши Беньямина Шешко, що пішов у РБ Лейпциг, і відмовившись від Марко Арнаутовича з Болоньї, манкуніанці знову звернули свій погляд на чемпіонат Нідерландів.

Юнайтед провів більшу частину часу в гонитві за Антоні, проте Аякс дав ясно зрозуміти, що має намір зберегти свого гравця і тільки щедра пропозиція може змусити його передумати.

Згідно з Sky Sports, Манчестер Юнайтед готує трансфер нападаючого ПСВ Коді Гакпо, якого оцінюють у 35 мільйонів фунтів. Головний тренер МЮ Ерік тен Хаг є клієнтом того ж агенства, що й Гакпо, що може дещо полегшити переговори.

Позиція нідерландського клубу така, що він готовий відпускати своїх футболістів, якщо за ними приходитимуть фінансово сильні клуби.

Читайте також: Манчестер Юнайтед може посилитись форвардом збірної Іспанії

За інформацією джерела, прискорити трансфер гравця може той факт, що нинішнім тренером ПСВ є колишній форвард "червоних дияволів" Рууд ван Ністелрой.

Коді Гакпо є вихованцем академії ПСВ, а минулого сезону він відзначився 21 голом у 47 іграх. До того ж на його рахунку 7 матчів за збірну Нідерландів, де він відзначився двічі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK