Роджерc - про розгром від Тоттенгема: Це жорстоко, співчуваю гравцям

Північноірландець пошкодував своїх підопічних.
2022 г., 17 вересня, 23:58
Брендан Роджерс / Getty Images
Брендан Роджерс / Getty Images

Головний тренер Лестера прокоментував поразку від Тоттенгема (2:6).

"Протягом 73 хвилин точилася хороша гра, і ми були, мабуть, найкращою командою на полі, створювали моменти. Нас покарали за помилки.

Я попросив футболістів грати сміливо та бути хоробрими, вони так і зробили. Наші два центральні захисники діяли фантастично, але наприкінці ми так хотіли відігратися, що залишили їх самих. Рахунок виглядає гіршим, ніж була гра.

 Я співчуваю гравцям. Вони цього не заслужили.  Вони діяли сміливо у пресингу. Ми грали добре, творили моменти. Льоріс зробив кілька чудових сейвів.

Розчарування. Ми забивали голи, виглядали креативно. Це помилки, які нам коштували результат. Коли не виграєш матчі, впевненість може падати. Був справді важкий старт. Але ми маємо перерву на матч збірних, щоб відновитися.

Читайте також: Модель для дорослих запропонувала Лестер підписку на свій канал, поставивши завдання на гру з Тоттенгемом

Тиск дуже сильний. Я щодня роблю свою роботу.  Цілком розумію розчарування вболівальників. Я не можу ховатись від цього. Це моя відповідальність.

Що б не трапилося, дуже поважатиму власників, тому що вони надали мені велику підтримку. Рахунок не відображає хід гри, але суть у тому, що це тяжка поразка. Власники надали мені чудову підтримку.

Я співчуваю гравцям, 2:6 – це дуже жорстоко.  Розумію, що шість поразок поспіль не йдуть на користь нікому. Але, гадаю, ми домінували у грі, особливо у першому таймі.

Коли забили перший гол, можливо, у гравців виникло невелике дежавю, але вони продовжували боротися та показувати свій дух", – сказав Брендан Роджерс в інтерв'ю ВВС.

Нагадаємо, Лестер займає 20 рядок, набравши 1 бал.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Лестер Брендан Роджерс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK