Евра виступив проти підписання Феліша у Манчестер Юнайтед

Француз не в захваті від потенційного трансферу.
2023 г., 7 січня, 21:45
Жоау Феліш / Getty Images
Жоау Феліш / Getty Images

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Патріс Евра заявив, що "червоним дияволам" не варто підписувати нападаючого Атлетіко Жоау Феліша.

"Я люблю Жоау Феліша, і мені сподобалося, який чудовий чемпіонат світу він провів. Я дуже здивований, що з Дієго Сімеоне в Атлетіко нічого не вийшло, але він фантастичний гравець.

Якщо він справді переїде до Великобританії, йому сподобається грати у будь-якій команді Прем'єр-ліги. Я не хочу говорити про нього як про трансферну мету для Манчестер Юнайтед, тому що кожного разу, коли ми говоримо про цілі Юнайтед, вони ніколи їх не підписують.

Він чудовий гравець, і якщо він не буде щасливий в Атлетико, Прем'єр-ліга прийме його з розкритими обіймами.

Нам потрібно замінити 20 голів Кріштіану Роналду, тому логічно, що нам потрібний інший нападник. Ми можемо зіграти з Марсьялем, Гарначо чи Решфордом у стовпці, але нам потрібен вбивця, той, хто живе заради голів.

Мене не хвилює, чи добре вони грають, просто хочу, щоб вони забивали голи. Ось чому я не думаю, що Жоау Фелікс зараз підходить для Юнайтед.

Читайте також: Манчестер Юнайтед має намір посилитися форвардом Ан-Насра

Я не хочу, щоб Юнайтед грав гарно. З такими гравцями, як Фелікс, люди будуть говорити, наскільки красиво ми граємо, але мене це не хвилює.

Я хочу, щоб ми грали потворно, і щоб у нас був такий гравець, як Філіппо Індзагі, і щоб люди говорили: "Хто це, чорт забирай, такий, він навіть дриблінг вести не вміє", але щоб при цьому наприкінці сезону він  забивав понад 20 голів. Де ми знайдемо такого нападаючого? Ось у чому питання.

Не треба наводити гравця лише для того, щоб порадувати вболівальників чи з комерційних міркувань. Прямо зараз їм потрібно запросити когось, хто прийде лише для того, щоб забивати голи", – сказав Евра в інтерв'ю Betfair.

У поточному сезоні на рахунку 23-річного португальця 4 голи та 3 асисти у 13 матчах Ла Ліги.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK