Тен Хаг: Сказав гравцям, щоб змінили менталітет, якщо вони хочуть вигравати трофеї

Нідерландець незадоволений помилками його підопічних, які призвели до поразки у принциповій грі.
2023 г., 22 січня, 23:00
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

Манчестер Юнайтед вирушив у гості до Арсеналу, щоб перервати його безпрограшну домашню серію. Проте натомість лондонський клуб продовжив її, здобувши перемогу з рахунком 3:2.

Після матчу головний тренер манкуніанців Ерік тен Хаг підбив підсумки минулого матчу.

"Це була чудова гра, швидкий темп, дві топ-команди - глядачі від цього виграли", - цитує тен Хага utdreport. "Але, звичайно, ми розчаровані, адже програли на останніх хвилинах. Усі пропущені сьогодні голи — помилки, яких не повинно бути".

"Навіть минулого тижня (матч проти Манчестер Сіті) нас було складно обіграти в таких ситуаціях, але не сьогодні. Усіх трьох голів ми могли уникнути".

Незважаючи на величезну кількість ударів (24), Арсенал влучив у площину воріт Давіда Де Хеа всього п'ять разів. Тен Хаг не приховував роздратування від помилок своїх підопічних, які призвели до пропущених голів.

"Вони (Арсенал) дуже добре володіють м'ячем, але ми добре обороняємося. У них було не так багато явно небезпечних моментів. Ми припускалися помилок, які не можемо робити. Ми повинні вчитися. Я хочу перемагати. Ми хочемо бути номером один, але припускаємося помилок".

"Ми дуже добре розпочали гру, забили, вели в рахунку. Але потім зробили стільки помилок, які насправді неприйнятні. Ми повинні засвоїти урок і рухатися далі".

Нідерландський фахівець не забув згадати про прогрес команди, а також менталітет.

"Ми розуміємо, що прогресуємо. Я сказав те саме в роздягальні. Але я також сказав, що якщо ви хочете перемагати, ви не можете робити помилки, про які я згадував".

"Можливо, у найближчі пару годин я зрозумію, що ми знаходимося в хорошому становищі, але зараз я роздратований. Я сказав гравцям, що якщо вони хочуть вигравати трофеї, вони повинні змінити менталітет - не можна в такому статусному матчі допускати такі великі помилки".

Не зумівши заробити очки у поєдинку із Арсеналом, Манчестер Юнайтед опустився на четверте місце таблиці чемпіонату Англії. На рахунку команди Еріка тен Хага 39 очок - стільки ж, скільки і у Ньюкасла, який випереджає "червоних дияволів" за рахунок кращої різниці голів (+22 проти +7).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK