Дженоа - Інтер 1:1: огляд матчу та результат гри 29.12.2023

Команда українця зробила гарний подарунок Ювентусу, який отримав можливість скоротити відставання від лідера чемпіонату Італії.
2023 г., 29 грудня, 23:53
Дженоа - Інтер / Getty Images
Дженоа - Інтер / Getty Images

У п'ятницю, 29 грудня, у Генуї на Стадіо Луїджі Фераріс програму 18-го туру італійської Серії А підхопили Дженоа та Інтер.

Руслан Маліновський розпочав цей поєдинок з лави запасних і вийшов на поле в ході другого тайму. Однак до того моменту команди вже встигли обмінятися голами, причому на останніх хвилинах першої половини.

Спочатку в рахунку повели гості, коли Марко Арнаутович першим опинився на добиванні після того, як удар Ніколо Барелли прийняла на себе штанга.

А всього через п'ять хвилин "грифони" відігралися. Альберт Гудмундссон подав кутовий, а Раду Дрегушин ударом головою переправив м'яч у сітку воріт Янна Зоммера, який не впорався з ударом центрбека.

На 61-й хвилині поєдинку в гру вступив Маліновський, але українець, на жаль, результативними діями не відзначився, власне як і команди, які в підсумку розписали нічию 1:1.

Дженоа зберегла за собою тринадцятий рядок таблиці, маючи тепер в активі двадцять очок. Інтер у свою чергу продовжує лідирувати у чемпіонаті, але у Ювентуса з'явилася чудова можливість скоротити відставання від "зміїв" до двох очок, якщо команда Массіміліано Алегрі обіграє Рому 30 грудня.

Читайте також: Наполі не зумів обіграти на своєму полі Монцу

Статистика матчу Дженоа - Інтер 18-го туру Серії А

Дженоа - Інтер 1:1
Голи: Дрегушин, 45+7 - Арнаутович, 42.

Очікувані голи (xG): 0.48 - 1.45
Володіння м'ячем: 47% - 53%
Удари: 13 - 16
Удари в площину: 4 - 6
Фоли: 13 - 14

Дженоа: Мартінес - Дрегушин, Бані, Де Вінтер (Васкес, 46) - Сабеллі, Френдруп, Бадель, Стротман (Маліновський, 61), Мартін (Мессіас, 78) - Екубан (Ретегі, 61), Гудмундссон.

Інтер: Зоммер - Бісек (Павар, 90), Ачербі, Бастоні - Дарміан (Думфріс, 78), Барелла (Фраттезі, 78), Чалханоглу, Мхітарян (Классен, 90), Аугусто - Тюрам, Арнаутович (Санчес, 71).

Попередження: Гудмундссон, Дрегушин - Барелла, Мхітарян.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK