Екс-захисник збірної Англії порадив Саутгейта Ліверпулю

А ось із Ман Юнайтед, на думку Глена Джонсона, у місцевого фахівця можуть бути проблеми
28 березня, 12:28
Гарет Саутгейт / Getty Images
Гарет Саутгейт / Getty Images

Колишній футболіст збірної Англії, Челсі та Ліверпуля Глен Джонсон розповів, який склад "трьох левів" він вважає оптимальним.

Ексгравець обрав деяких футболістів, які в колективі Гарета Саутгейта не завжди грають з перших хвилин.

"Я б поставив у ворота Аарона Ремсдейла. В центрі захисту – Джо Гомес і Джон Стоунз, а Ріс Джеймс і Бен Чілвелл на правому і лівому фланзі відповідно. Ви можете думати, що Льюїс Данк підходить краще за Джо Гомеса, але я поки що поставлю Гомеса.

В півзахист я поставлю Деклана Райса, Джуда Беллінгема та Філа Фодена. Попереду у мене була б трійка Коул Палмер - Гаррі Кейн - Букайо Сака. Це досить атакувальний склад, але щоб вигравати турніри потрібно забивати", - сказав Джонсон.

Читайте також: Євро-2024: визначилися всі 24 команди, які зіграють у Німеччині

Також Глен поділився думками про майбутнє нинішнього керманича Англії. За його словами, місцевий спеціаліст не підійшов би МЮ, а от вже згаданий ЛІверпуль був би для нього непоганим варіантом.

"Я не впевнений, що Саутгейт підійде МЮ. Попри те, що він крутий хлопець і чудовий менеджер, я вважаю, що Гарет отримує більше поваги від гравців англійської збірної, тому що він англієць. Іноземні гравці в команді Манчестер Юнайтед спочатку не матимуть такого ж рівня поваги до Гарета, як англійські гравці.

Йому знадобиться трохи часу, щоб завоювати їх, і якщо він зможе, то він більш ніж здатний досягти успіху. Якщо він доступний влітку, то потрібно розглянути усі варіанти.

Він виконав блискучу роботу з Англією, тому немає причин, чому він не може досягти успіху з таким клубом, як Ліверпуль, оскільки він матиме справу з подібними гравцями. Потрібно буде просто провести розмову, тому що не можна проігнорувати його, якщо він доступний", - резюмував 39-річний англієць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саутгейт є фаворитом на заміну Тен Гагу особисто для нового співвласника манкуніанців Джима Реткліффа.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Англія Гарет Саутгейт

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK