Лунін: Готуватися до Євро-2024 краще з хорошим настроєм після перемоги

Новоспечений дворазовий переможець Ліги чемпіонів відповів на запитання журналістів.
10 червня, 20:43
Андрій Лунін / УАФ
Андрій Лунін / УАФ

Голкіпер Реала та української збірної Андрій Лунін приєднався до головного тренера команди Сергія Реброва на прес-конференції з нагоди майбутнього товариського поєдинку проти збірної Молдови.

Там 25-річний українець розповів про конкуренцію в Реалі та у збірній, а також поділився відчуттями від підготовки до чемпіонату Європи-2024.

"Конкуренція допомагає зростати, розвиватися, ставати кращим. Уже пройшов клубний сезон, ми зробили все, що могли. Тому вибір (хто зіграє на ЧЄ-2024) за головним тренером", - цитує Луніна офіційний сайт УАФ.

"Я думаю, що всі передматчеві хвилювання почнуться ближче до першої гри на турнірі. А поки що в нас є завтрашній матч, слід добре підготуватися до нього".

Читайте також: ЛНЗ оголосив про відставку Дулуба з посади головного тренера

"Треба показати хорошу гру, здобути позитивний результат, оскільки готуватися до офіційних поєдинків завжди легше та краще з гарним настроєм після перемоги. Тож попереду товариська гра, а далі в нас залишиться кілька днів на підготовку".

Раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров заявив, що його турбує результат матчу з Молдовою, незважаючи на статус товариської зустрічі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK