Ібрагімович схвалив кандидатуру Довбика для придбання в Мілан

Раднику президента "россонері" подобається український форвард.
10 червня, 21:03
Артем Довбик / Getty Images
Артем Довбик / Getty Images

Мілан хоче придбати нападника Жирони та збірної України Артема Довбика.

Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми "Циганик LIVE" повідомив, що "россонері" вже цілий місяць ведуть переговори з представниками 26-річного українця.

Причому кандидатуру екс-форварда Дніпра-1 схвалив особисто Златан Ібрагімович, котрий нині є радником власника клубу Джеррі Кардінале.

"Більше місяця представники Довбика спілкуються з Міланом! "Россонері" шукають нападника і найголовніше, що ствердну реакцію на можливу появу Артем Довбика на Сан-Сіро зробив Златан Ібрагімович".

"На сьогодні він є консультантом керівництва клубу по селекційні політиці, зокрема, про нападників і він дав дуже хорошу характеристику Артему Довбику".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Довбик розповів, у якому чемпіонаті він може продовжити кар'єру

"Ібрагімович був би зацікавлений у тому, щоби Артем Довбик опинився у Мілані. На даному етапі це основна опція. Самого Довбика і його представників цікавить рівень такого клубу, як Мілан, але зараз є питання, чи зможе Мілан задовольнити апетити Жирони, яка не хочу опускати ціну менше 40 мільйонів євро".

"На сьогодні це ціна, яку вимагає Жирона. Не менше 40 мільйонів, можливо навіть більше. І зараз йдуть консультації, чи зможе Мілан заплатити таку суму за Довбика. Також є інтерес з боку Наполі, але інтерес Мілана виглядає предметніше, вони уже більше місяця на пряму спілкуються з представниками Довбика", - цитує журналіста FootballHub.

Нагадаємо, що, вразивши ворота збірної Польщі в нещодавньому спарингу, Артем Довбик обійшов кількох знаменитих гравців за кількістю голів у складі збірної України.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK