Консорціум, очолюваний фанатом Евертона, зробив пропозицію щодо придбання клубу

У команди Віталія Миколенка найближчим часом може з'явитися новий власник.
10 червня, 21:24
Евертон / Getty Images
Евертон / Getty Images

Консорціум міжнародних інвесторів на чолі з фанатом Евертона подав заявку на придбання мерсисайдського клубу за 400 мільйонів фунтів, повідомляє The Independent.

Ваче Манукян зробив пропозицію нинішньому власнику Евертона Фархаду Моширі. Він уже кілька тижнів спілкується з Моширі, сподіваючись оформити угоду.

Його пропозиція не включатиме збільшення боргу перед "ірисками" і не піддаватиме їх майбутнє подальшому ризику, а спричинить надання операційних коштів і розробку стійкої довгострокової стратегії.

Пропозиція Манукяна була добре зустрінута, і він упевнений у його перспективах. В ідеалі він хотів би, щоб угода була укладена у найближчі кілька місяців.

Читайте також: Барселона може купити хавбека Евертона за зниженою ціною

Ваче Манукян – лондонський бізнесмен, юрист, фанат Евертона – є партнером технологічної інвестиційної компанії IMS Digital Ventures.

Він зібрав консорціум, до якого входять американські інвестори, неназваний член королівської родини Саудівської Аравії та австралійська родина Майєр. Вартість чистих активів Myer Family Investments складає близько 1,5 мільярдів доларів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Евертон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK