Ван Леувен: Готуємося перемагати - гравці слідуватимуть за таким сценарієм

Нідерландський фахівець поділився подробицями підготовки своєї команди до матча-відповіді.
2022 г., 10 серпня, 23:32
Патрік ван Леувен / ФК Заря
Патрік ван Леувен / ФК Заря

У четвер, 11 серпня, у Румунії відбудеться зустріч у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між Університетом і луганською Зорею. У першій грі сильнішими виявилися "чорно-білі", які здобули перемогу з рахунком 1:0.

Під час передматчевої прес-конференції головний тренер луганчан Патрік ван Леувен розповів про підготовку команди.

"Наш суперник чемпіонат в своїй країні розпочав, а ми ще ні. Тому ми зараз концентруемося на майбутньому поєдинку", - цитує тренера офіційний сайт Зорі. "У нашому складі все добре, всі футболісти тренувалися в повному обсязі та ми готові до другого матчу".

"Команда показує себе так, як я би і хотів. Для нас це друга офіційна гра. Готувалися дуже серйозно. Хлопці гарно працюють на тренуваннях та на всіх матчах, які ми грали. Тому все у нас буде гарно".

Нідерландець прокоментував зміну головного тренера у команді суперника.

"Це абсолютно природньо для футболу, коли змінюється тренер у команді. Для нас це нічого не змінює. Новий тренер для їхньої команди може щось змінити, але не багато для нас, я так думаю".

"Завтра кожен: від гравця до персоналу клубу буде робити все можливе, щоб команда пройшла далі, ми впевнені у своїх силах. Ми готуємося за нашим тренувальним планом та не дивимося на інших. Готуємося перемагати. Наші гравці налаштовані працювати за таким сценарієм".

Матч Університатя - Зоря розпочнеться о 20:30 за київським часом. Нагадаємо, що слідкувати за подіями в грі можна на ISPORT, завдяки текстовій онлайн-трансляції.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK