Україна втратила основного гравця перед матчами проти Вірменії та Ірландії

Тарас Степаненко не зможе допомогти команді у майбутніх поєдинках.
2022 г., 10 червня, 14:58
Тарас Степаненко / Getty Images
Тарас Степаненко / Getty Images

Збірна України продовжує свою участь у Лізі націй-2022/23, в рамках якої наша команда у червні має провести ще два матчі – проти Вірменії та Ірландії.

Проте ці поєдинки пропустить один із основних гравців національної команди – півзахисник Тарас Степаненко отримав травму та не зможе допомогти команді.

"Колись, у ретроспективі, роки, проведені у боротьбі, здаватимуться вам найщасливішими. Цей вираз завжди зі мною, коли тяжко та боляче.

Останні місяці усі мої думки про Перемогу у війні та потрапляння на Чемпіонат світу. Та ці мрії були пов‘язані одна з одною міцним зв‘язком, який був у мене у серці та грів душу.

Потрапити до Катару - мета, яка була так близько, що ми майже зуміли до неї доторкнутися, відчути запах перемоги та подарувати найважливіше - посмішку та неймовірні позитивні емоції для українців”.

Читайте також: Зинченко: Самая большая победа, которую ждет вся Украина и весь мир - победа над рашистской агрессией

"Сильні люди створюють свою вдачу, а українці - дуже сильна нація. Тепер це знають в усьому світі. І у війні ми обов‘язково переможемо, усі разом. І колись Чемпіонат Світу проведуть в Україні, я в цьому не сумніваюся.

На жаль, я не зможу допомогти збірній у матчах з Вірменією та Ірландією. Тому для мене цей сезон завершено. Ментально - найважчий сезон у моєму житті. І це дуже тяжкий досвід, який дає можливість зробити висновки та бути сильнішим.

Все буде добре. Далі буде. Слава Україні", - написав Степаненко до Instagram.

Нагадаємо, матч проти Вірменії наша команда проведе 11 червня, а проти Ірландії – 14 червня.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Україна – Вірменія, яка розпочнеться 11 червня о 16:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK