Мудрик: Ми маємо перевагу над ірландцями

Гравець національної збірної висловився про майбутній матч Ліги націй.
2022 г., 13 червня, 14:27
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик згадав перемогу над Вірменією (3:0) у Лізі націй та поділився думками щодо майбутнього матчу з Ірландією.

"Завжди непросто зламувати таку оборону, коли команда ставить "автобус". У перерві Олександр Васильович сказав, що крайнім нападникам треба більше заходити в середину, щоб давати більше простору крайнім захисникам, щоб ми могли робити більше передач до штрафного майданчика.

Звісно, ​​сили на наступний матч є. Потрібно добре відновитись, потім буде передматчеве тренування. Треба виходити та перемагати. Збір досить тривалий, але це футбол, те, що ми любимо.

Ми маємо перевагу над ірландцями, тому що ми проводимо домашній матч. Прийде багато українців, наших уболівальників. Гратимемо заради них. Завжди чудово, коли весь стадіон вболіває саме за тебе", - наводить слова гравця. офіційний сайт Української асоціації футболу.

Нагадаємо, що матч України та Ірландії у Лізі націй відбудеться у вівторок, 14 червня, у польській Лодзі на стадіоні ЛКС. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Ліги націй Україна - Ірландія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK