Україна - Ірландія 1:1 Відео голів і огляд матчу Ліги націй

До вашої уваги найяскравіші моменти поєдинку національних збірних.
2022 г., 15 червня, 00:50
Україна зіграла внічию з Ірландією / Getty Images
Україна зіграла внічию з Ірландією / Getty Images

У вівторок, 14 червня, збірна України зустрічалася з Ірландією в матчі четвертого туру групового етапу Дивізіону В Ліги націй.

Команда Олександра Петракова після нещодавньої перемоги 1:0 над ірландцями цього разу не змогла здолати суперника і в напруженій боротьбі завершила поєдинок внічию 1:1.

При цьому українцям довелося відіграватися - опісля півгодини гри вони опинилися в ролі наздоганяючих, коли їх ворота вразив Нейтан Коллінз. Проте "синьо-жовті" зуміли зрівняти рахунок уже в дебюті другої половини зустрічі стараннями Артема Довбика, який відзначився із передачі Андрія Ярмоленка. До фінального свистка результат не змінився.

Після трьох зіграних матчів збірна України лідирує у групі B1 Ліги націй, маючи у своєму активі сім очок. Другою з шістьма балами у трьох поєдинках йде Шотландія. Ірландія посідає третю позицію, взявши чотири пункти в чотирьох іграх, а замикає квартет Вірменія з трьома очками у чотирьох матчах.

До вашої уваги відео голів та огляд матчу Україна - Ірландія:

Україна – Ірландія 1:1

Голи: Довбик, 47 - Коллінз, 31

Україна: Різник, Миколенко, Матвієнко (Попов, 72), Забарний, Караваєв - Зінченко, Сидорчук, Малиновський (Мудрик, 27), Шапаренко, Ярмоленко, Довбик (Сікан, 73).

Ірландія: Келлегер, Коллінз, О'Ші, Леніган, Макклін, Браун, Каллен, Моламбі (Гендрік, 67), Гоган (Кін, 56), Перротт (Огбене, 82), Найт (Гурігейн, 67).

Попередження: Забарний, Ярмоленко, Зінченко - Браун, Леніган.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK