Чеферін - Клоппу та Гвардіолі: Тільки працівники заводу можуть скаржитися

Президент УЄФА відповів на критику з боку клубних тренерів.
2022 г., 26 червня, 11:59
Александер Чеферін / Getty Images
Александер Чеферін / Getty Images

Юрген Клопп та Пеп Гвардіола неодноразово були головними критиками розкладу, який на них вивалює УЄФА. При цьому, заявляючи про його скорочення, кількість матчів стала ще більшою.

Зокрема, було розкритиковано новий формат Ліги чемпіонів, який набуде чинності у 2024 році і додасть ще кілька матчів поверх уже наявних. Клопп також нещодавно назвав Лігу націй "одною з найбезглуздіших ідей у світі футболу", тоді як Гвардіола підтримав коментарі свого колеги про благополуччя гравців.

Читайте також: УЄФА запровадив заборону на проведення матчів під своєю егідою в окупованому Тирасполі

Президенту УЄФА Александеру Чеферіну набридло слухати критику на свою адресу, а тому він вирішив відповісти їм, нагадавши, що вони заробляють більше грошей за більшу кількість матчів.

"У майбутньому великі клуби зустрічатимуться частіше, у невеликих клубів буде більше шансів пройти кваліфікацію, а група боротиметься до кінця. Це буде видовищно", - цитує Чеферіна talkSPORT.

"Всі хочуть більше кубкових ігор, але ніхто ні від чого не відмовляється. Завжди легко атакувати ФІФА та УЄФА, але все просто. Якщо ви граєте менше, ви отримуєте менше грошей. Хто має скаржитися, то це заводські робітники, які отримують 1000 євро в місяць”.

Знаючи обох тренерів, не важко передбачити, що їм не сподобаються такі висловлювання Чеферіна. Тому варто очікувати нових випадів у бік УЄФА та його президента


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK