Битва Мессі та Роналду завершилася результативною перемогою ПСЖ

Команди подарували глядачам масу емоцій та ще більше голів.
2023 г., 19 січня, 22:08

У четвер, 19 січня, в Ер-Ріяді відбувся матч у рамках Winter Tour 2023 між французьким ПСЖ та збірною зірок саудівських Ан-Насра та Аль-Хіляля.

Усього три хвилини минуло з моменту, коли суддя дав стартовий свисток, але парижани вже встигли забити. Ліонель Мессі отримав передачу в штрафному майданчику суперника від Неймара і в один дотик пробив під воротарем.

Але за півгодини гри своє слово сказав Кріштіану Роналду, який відповів на гол свого візаві. 37-річний португалець впевнено реалізував пенальті, який сам і заробив.

Ще до перерви команди відзначилися не лише голами, а й промахами та навіть вилученням.

Спочатку Хуан Бернат отримав пряму червону картку за зрив атаки в центрі поля, після чого французи в меншості знову вийшли вперед завдяки голу Маркіньоса.

На відпочинок ПСЖ міг піти, маючи перевагу у два голи, проте Неймар не реалізував пенальті. Натомість Роналду оформив дубль, зігравши на добиванні після власного влучення у штангу.

Відразу після поновлення гри команди взялися за старе, тобто за голи. Кіліан Мбаппе накрутив кількох опонентів прямо у них у штрафному майданчику, після чого прострілив на Серхіо Рамоса - іспанець зблизька переправив м'яч у сітку.

Саудівським зіркам вистачило лише трьох хвилин, щоб відновити паритет зусиллями Чжанг Хьюн Су, проте і їхня радість тривала недовго. Мбаппе показав Неймару, як треба бити з "позначки".

Після цього гола обидва тренери зробили заміни: Крістоф Галтьє замінив одразу 8 футболістів, а його колега лише трьох. Але серед них були головні зірки команд.

В останньому відрізку матчу виступали найближчі резервісти, які забили ще по разу. На гол Уго Екітіке саудівська команда відповіла влучним ударом Андерсона Таліскі.

Після фінального свистка капітан ПСЖ Маркіньос підняв над головою трофей Winter Tour, а Кріштіану Роналду було визнано найкращим гравцем зустрічі.

Статистика матчу Аль-Хіляль/Ан-Наср - ПСЖ

Аль-Хіляль/Ан-Наср - ПСЖ 4:5
Голи: Роналду, 34 (пен.), 45+6, Чжанг, 56, Таліска, 90+4 - Мессі, 3, Маркіньос, 43, Рамос, 53, Мбаппе, 60 (пен.), Екітіке, 78.

Володіння м'ячем: 50% - 50%
Удари: 23 - 13
Удари в площину: 11 - 10
Фоли: 8 - 14
Атаки: 77 - 63

Аль-Хіляль/Ан-Наср: Аль-Оваїс - Аль-Ганнам (Аль-Уджамі, 46), Чжанг, Аль-Болеахі, Абдулхамід - Мартінес (Каррільйо, 61), Аль-Хайбарі (Канно, 61), Луїс Густаво (Отайф, 85), Аль-Давсарі (Аль-Наджеї, 85) - Марега (Таліска, 46), Роналду (Перрейра, 61).

ПСЖ: Навас (Доннарумма, 62) - Хакімі (Пембеле, 62), Маркіньйос (Данілу, 46), Рамос (Бічіабу, 62), Бернат - Солер (Гнарбі, 62), Руїс (Мендеш, 62), Санчеш (Вітінья, 46 (Карі, 85)) - Неймар (Заїр-Емері, 62), Мессі (Хусні, 62), Мбаппе (Екітіке, 62).

Попередження: Аль-Болеахі - Навас.

Вилучення: Бернат (пряма червона).

На 45+3 хвилині Неймар не реалізував пенальті (воротар).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK