Кривбас припинив співпрацю з двома тренерами через антиукраїнську позицію

Клуб наголосив, що не приймає жодної іншої позиції, окрім підтримки України у війні з Росією.
2022 г., 8 червня, 12:43
Кривбас звільнив двох тренерів / fckryvbas.com
Кривбас звільнив двох тренерів / fckryvbas.com

Футбольний клуб Кривбас прийняв рішення припинити співпрацю з двома тренерами через антиукраїнську позицію.

Як повідомляє прес-служба клубу, з клубу було звільнено головного тренера команди Кривбас U-19 Віталія Віценца та його асистента Станіслава Дьяченка. Вони пропрацювали у структурі клубу близько року.

Віталій Віценець / fckryvbas.com
Віталій Віценець / fckryvbas.com

Кривбас підкреслив, що клуб підтримує виключно проукраїнську позицію і будь-якої іншої думки для клубу не існує.

"Сьогодні Україна веде визвольну боротьбу з кривавою агресією росії. Збройні сили України героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність країни.

ФК Кривбас має чітку та однозначну проукраїнську позицію. Україна - суверенна незалежна держава. Росія - агресор, армія рф - мародери, вбивці та ґвалтівники. Путін - ху*ло.

Інший погляд на те, що відбувається, для клубу є неприйнятним, іншої позиції для Кривбасу просто не існує. Клуб не буде заплющувати очі та виправдовувати будь-кого. Ми переконані, що тим, хто має іншу думку, не має місця у Великій Родині Кривбас", - йдеться в заяві.

Зазначимо, що Віценець – 31-річний тренер, який виступав за Зорю, Шахтар, Іллічівець, Севастополь та Маріуполь. Разом із збірною України U-19 він став чемпіоном Європи у 2009 році.

Віценець регулярно відвідував окупований Донецьк та у своїх соціальних мережах публікував фото. Наприклад, у його Instagram-акаунті є фото із Донбас Арени, опубліковані у червні 2021 року.

Дьяченко на початку російсько-української війни залишився у тимчасово окупованому Донецьку та приєднався до місцевої аматорської команди Орлайн. Згодом грав у складі команди Перемога, створеної російськими окупантами.

Раніше повідомлялося, що Юрій Вернидуб збирає гроші на позашляховики для ЗСУ, виставивши на аукціон футболку та марку.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK