Ребров відреагував на чутки про можливе повернення до Динамо

Фахівець не має наміру підсиджувати Мірча Луческу.
2022 г., 9 червня, 16:46
Сергій Ребров / alainclub.ae
Сергій Ребров / alainclub.ae

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився думкою про можливе повернення до українського футболу.

За словами фахівця, він готовий тренувати клуб УПЛ, якщо отримає хорошу пропозицію.

"Який би не був у нас чемпіонат - це першість України. Я б із задоволенням повернувся до України і допомагав би своїй країні та українським командам, але зараз у мене контракт із Аль-Айном.

Якби я був іноземним тренером, то, звичайно, мені було б нецікаво працювати в Україні, але я українець. Якби мені запропонували працювати в хорошому українському клубі, я погодився б без запитань".

Ребров також висловився про можливе повернення до київського Динамо.

"Я не чекатиму поки хтось звідкись піде. Життя і робота тренера пов'язана з переходами, але я ніколи нікого не підсиджував і не чекав, коли в когось закінчиться контракт - і ось він я напоготові. Я вважаю, що тренер завжди повинен бути в тонусі і не простоювати, якщо є можливість десь працювати. Поки я не знаю, де я буду цього року або через рік, але я точно працюватиму. Для цього у мене достатньо сил та енергії".

Український фахівець побажав Луческу зробити хорошу роботу у Динамо.

"Наразі неправильно і некрасиво обговорювати, хто буде в Динамо після Луческу. Я вважаю, що Луческу робить хорошу роботу в Динамо, і бажаю йому працювати ще багато років, тому що я люблю цей клуб. Я впевнений, що всі вболівальники вдячні Луческу за виконану роботу в Динамо", - розповів Ребров в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, контракт Реброва з Аль-Айном розрахований до літа цього року. Клуб має можливість автоматично продовжити контракт із українцем.

Раніше Ребров поділився думкою про можливе призначення до збірної України.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK