Срна: На Україну чекає дуже хороший період життя після війни

Спеціаліст висловився про війну України з Росією.
2022 г., 14 червня, 23:20
Даріо Срна / ФК Шахтер Донецк
Даріо Срна / ФК Шахтер Донецк

Директор донецького Шахтаря з футболу Даріо Срна поділився спогадами про війну у Хорватії, очевидцем якої він став у юному віці.

За словами фахівця, війна навчила важливі речі, які змінили свідомість суспільства.

"Перша війна в Хорватії була, коли мені було 8 років, але я запам'ятав одне, що найкращий період у житті хорватів були перші 10-15 років після війни. Ніяка війна не триває вічно. Ця війна теж закінчиться. Тому треба зупиняти її та шукати Вихід.Я переконаний, що на українців чекає дуже хороший період у житті.Ми поважатимемо деякі речі і один одного краще, ніж до війни.На деякі речі дивитимемося по-іншому. раніше".

Читайте також: "Всі хочуть розпочати чемпіонат": Срна - про відносини з Динамо під час війни

Срна розповів, де він був під час початку повномасштабної війни України з Росією.

"Все, що у мене було в Києві, коли почалася війна, я залишив. Я повернувся до столиці, побачився з друзями, всі запитують одне - коли настане світ. Але нам ще належить потерпіти. Так, у Києві менше людей зараз, ніж було до війни. Люди починають звикати до війни, звикають жити під бомбами та ракетами. Але я завжди оптимістично дивлюсь на все і думаю, що скоро настане мирне життя по всій Україні", - розповів Срна в інтерв'ю програмі Зірковий шлях.

Нагадаємо, футбольний сезон в Україні достроково завершився. У Лізі чемпіонів Україну представлять Шахтар, який зіграє у групі, та Динамо, яке розпочне свій шлях із кваліфікації.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: війна з росією Даріо Срна

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK