Ротань: Розмовляв із керівництвом, щоб ми готувалися та зіграли зі Словаччиною у Польщі

Молодіжна збірна України боротиметься зі словаками за вихід на Євро-2023.
2022 г., 22 червня, 16:59
Руслан Ротань / УАФ
Руслан Ротань / УАФ

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань повідомив, що домашній матч проти Словаччини у плей-офф кваліфікації Євро-2023 може відбутися у Польщі.

"Що означає Євро-2023 для мене? Треба розуміти, у якій ситуації наша країна. У нас іде війна. Ці перемоги та попадання на Євро - це насамперед для країни. Ця перемога потрібна для іміджу на всіх фронтах - як для бійців на фронті, так і для спортсменів.

Розмовляв із керівництвом, щоб ми готувалися та зіграли у Польщі. Там багато переселенців і вони однозначно нас підтримають. Просимо, щоб матч був зіграний у Польщі.

Потрібно, щоб розпочався наш чемпіонат. Важко хлопцям, бо немає ігрового тонусу. Кров із носу потрібно, щоб розпочався наш чемпіонат. Слідкуватимемо за новими талантами. Я гадаю, що головний кістяк у нас є. Це хлопці, які пройшли весь відбір на Євро-2023", - наводить слова Ротаня сайт телеканалів Футбол 1/2/3.

Нагадаємо, що матчі плей-офф кваліфікації Євро-2023 відбудуться 19-27 вересня цього року. Перший поєдинок зі словаками молодіжна збірна України проведе на виїзді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK