Динамо зустрінеться з Ліоном у рамках підготовки до Ліги чемпіонів

Ці матчі також матимуть благодійний характер.
2022 г., 23 червня, 15:55
Динамо Київ / Getty Images
Динамо Київ / Getty Images

Київське Динамо домовилося з французьким Ліоном про двоматчеву зустріч у рамках підготовки команди Мірчі Луческу до Ліги чемпіонів, про що було оголошено на офіційному сайті клубу.

Команди зіграють між собою два матчі двома складами у вівторок, 12 липня. Перша зустріч розпочнеться о 19:00 за київським часом, друга – о 22:00. Обидві товариські зустрічі відбудуться на Стад П'єр Раджон у Бургуен-Жальє.

Читайте також: Селезньов: Мені до д*пи рекорд, в Україні йде війна

Повідомляється, що ця зустріч не відрізнятиметься від минулого эвропейського турне киян - всі виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, викликаних війною, яку Росія розв'язала в Україні.

У рамках благодійної серії "Match for Peace. Stop War in Ukraine!" Динамо в період з 12 квітня по 13 травня провело 7 матчів у європейських містах, зігравши з польською Легією, турецьким Галатасараєм, румунським Клужем, дортмундською Боруссією, загребським Динамо, швейцарським Базелем та естонською Флорою.

Завдяки проданим квиткам даних ігор та супутнім благодійним заходам та аукціонам було зібрано понад 25 мільйонів гривень.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK