На перегляді у Зорі знаходиться бразильський нападник Васко да Гама

Є іноземець, який не боїться перспектив грати в Україні під час війни з Росією.
2022 г., 5 липня, 18:45
Матеус Мота / https://zoryafc.com/
Матеус Мота / https://zoryafc.com/

Луганська Зоря у це міжсезоння втратила вже низку важливих виконавців: п'ять гравців пішли після закінчення терміну дії контрактів, Шахаб "заморозив" свій контракт на рік і залишився в Академії Пушкаша, а Жуніньо перейшов до кіпрського Пафосу.

До того ж поки що невідома подальша доля інших легіонерів, які ще не повернулися до команди.

Читайте також: Новий тренер Зорі заявив, що готовий працювати в Україні незважаючи на ракетні обстріли з боку росії

Але втратами "чорно-білі"" не обмежилися. Вже було оголошено про підписання контрактів з Арсенієм Батаговим та Дмитром Мішневим. Також за повідомленнями джерел, пара молодих футболістів київського Динамо може провести наступний сезон у складі луганчан.

Тепер з'явилася інформація, що на перегляді в Зорі знаходиться 18-річний бразильський нападник Васко да Гама Матеус Мота, про що повідомляє фанатський сайт "мужиків".

Раніше він грав у юнацьких командах Васко да Гама. У складі U-15 він зіграв 4 матчі, забивши один гол, а за U-17 він провів 10 матчів, лише раз відзначившись взяттям воріт.

Варто зазначити, що раніше гендиректор Зорі Станіслав Оганов заявляв, що наразі на перегляді в клубі знаходиться Матеус, але він не уточнював, хто він і з якого клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK