"Гори в пеклі": ультрас Десни жорстко пройшлися екс-чернігівцем, який поїхав грати в Росію

Вболівальники пообіцяли "тепле" життя Масалову в Україні.
2022 г., 7 серпня, 12:44
Олександр Масалов / ФК Десна
Олександр Масалов / ФК Десна

Колишній футболіст чернігівської Десни Олександр Масалов продовжив кар'єру в Росії, уклавши контракт з Уфою.

Вболівальники чернігівської команди звернулися до захисника. Ультрас "сіверян" не пробачили йому такого вчинку, залишивши жорстке послання.

"Ми, ультрас футбольного клубу Десна, нещодавно дізнались, що один з екс-гравців нашої команди підписав контракт з футбольним клубом на Росії. А ще тижнем раніше стало відомо, що після бомбардувань нашого стадіону було знайдено кацапський паспорт цього виродка.

Ми заявляємо що докладемо всіх зусиль, щоб ця потвора на ім’я Олександр Масалов у майбутньому жодним чином не була причетна до футболу на будь-якому рівні в Україні. Нам навіть важко уявити, яким треба бути довбо***м, щоб після всіх руйнувань, яких зазнало наше рідне місто, наш стадіон, наш клуб – поїхати грати на Росії".

Фанати Десни спалили російський паспорт гравця, а український паспорт – передали до СБУ.

"Нешановний ганд*н Масалов, ми спалюємо цей сральний папірець, який ти отримав у окупантів, хоч і знаємо, що жодної цінності в неї немає і ти без проблем вилижеш кілька рашистських дуп і отримаєш новий. Твій паспорт громадянина України, який ти змінив, ми вирішили передати до СБУ, нехай таким лайном, як ти, займаються спецслужби, а ми, у свою чергу, передаємо тобі полум'яний "привіт" - гори в пеклі, зрадник, разом зі своїм новим говноклубом, разом зі своєю новою "батьківщиною", - заявили ультрас Десни у відеозверненні.

Раніше повідомлялося, що Зоря підписала колишнього футболіста Десни та Шахтаря.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол війна з росією

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK