"Бажаю, щоб ти не встиг сховатися": Алієв видав тираду на адресу Дзюби, який підтримав путіна

Екс-гравець збірної України залишив послання любителю ручної роботи.
2023 г., 1 березня, 18:44
Олександр Алієв / https://www.instagram.com/aliev_sasha8/?hl=ru
Олександр Алієв / https://www.instagram.com/aliev_sasha8/?hl=ru

Перший день весни вийшов досить насиченим на події та заяви.

Так, спочатку російський (псевдо)футболіст Артем Дзюба висловив свою підтримку росії, яка вторглася на територію України та здійснює геноцид українців, а також своєму цареві владіміру путіну.

Ця новина не пройшла повз колишнього гравця Динамо та збірної України Олександра Алієва. У себе в Instagram він опублікував відео, в якому звернувся до Дзюби.

"Всім привіт. Зараз прочитав статтю про Дзюба-др*ч, який др*чить на свого путлера. Він так і сказав. Знаєш, Дзюба-др*ч, я тобі хочу побажати одного: щоб усі ті ракети, які летітимуть на Москву, щоб ти навіть не встиг сховатися разом із своїм путлером".

"Щоб ви відчули, що таке війна. А якщо ти кажеш "Убийте мене", давай сюди, в Україну. Скажи "Я хочу воювати" у п*дерастічній армії росії". Приїжджай сюди, тут ти не надовго затримаєшся, уб'ють тебе".

"Знаєш, я хочу ще передати вболівальникам Локомотива: щоб ви знали, у мене багато є підписників з Локомотива, які дивляться за мною. Щоб ви знали, який п*дарас зараз грає у вашому клубі. Він на це не заслуговує. Нехай щастить, Дзюба-др*ч".

Нагадаємо, раніше хорватські фанати провели акцію, під час якої підтримали полонених бійців Азова.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK