Дніпро-1 приніс офіційні вибачення за бійку в матчі з Шахтарем

Клуб сподівається, що це залишиться лише прикрим непорозумінням.
2023 г., 29 травня, 18:02
СК Дніпро-1 / Getty Images
СК Дніпро-1 / Getty Images

Команда Дніпро-1 принесла офіційні вибачення за масову бійку наприкінці матчу проти донецького Шахтаря.

Клуб визнав помилку, заявивши, що незважаючи на провокації, футболісти повинні стримувати свої емоції, тож їхня поведінка неприпустима. Далі повний текст вибачень.

Спортивний клуб Дніпро-1 приносить свої вибачення за прикрий інцидент, що стався наприкінці матчу проти ФК "Шахтар" 28.05.2023. На жаль, свідками виходу емоцій з-під контролю стали тисячі телеглядачів.

Розуміємо і самі стоїмо на тих позиціях, що подібним вчинкам не місце у футболі й узагалі в спорті. Керівництво клубу і тренерський штаб уже провели бесіду з футболістами щодо неприпустимості подібного. Будуть вжиті й дисциплінарні заходи. Якими б не були провокації, на футбольному полі всі повинні контролювати емоції. Сподіваємося, органи футбольного правосуддя України дадуть належну оцінку діям і провокаціям з боку всіх учасників сутички.

СК Дніпро-1, як і решта українських клубів, провів надважкий сезон в умовах воєнного стану. Команда щоразу виходила на поле з величезною вдячністю нашим військовим за можливість це робити та намагалася гідно представляти Україну на міжнародній арені. Вважаємо, це вдавалося, свідченням чого була підтримка, яку ми відчували і продовжуємо відчувати в Україні та багатьох країнах Європи.

У сезоні 2023/2024 наш клуб також матиме честь представляти країну в єврокубках. Обіцяємо докласти всіх зусиль, щоб знову зробити це на високому рівні. А інцидент на Львів Арені залишиться у спогадах лише прикрим непорозумінням, з якого буде зроблено належні висновки.

Слава Україні!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дніпро-1

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK