Воротар Олександрії - про пенальті на останніх хвилинах в матчі з Рухом: У діях арбітра була упередженість

Георгій Єрмаков звинуватив рефері поєдинку в неправильному рішенні.
Сьогодні, 18:02
Георгій Єрмаков / Instagram
Георгій Єрмаков / Instagram

В рамках 8-го туру УПЛ Рух завдяки пенальті вирвав нічию з Олександрією.

Після поєдинку голкіпер "містян" Георгій Єрмаков не найкращим чином висловився про дії арбітра, звинувативши того у прихильності до львів'ян.

За словами Єрмакова, 11-метровий епізод в моменті з фолом Кампуша можна було не призначити, адже Ігор Краснопір не мав впливу на той момент.

"Я впевнений в тому, що пенальті під питанням.

Може й було порушення, я не сперечаюсь, але воно було поза межами епізоду, де знаходився м'яч і основна боротьба за м'яч, тому я вважаю, тут була певна упередженість арбітра. В кінці гри нам поставили пенальті і ми втратили перемогу, які можуть бути позитивні чи нейтральні емоції після цього".

Також Георгій відзначив, що "постраждалий", який і реалізував пенальті, здивував його своїм ударом.

"Чесно, я був більш сконцентрований на м'ячі, але коли я почав вводити м'яч від воріт, арбітр почав переглядати ВАР і, як я зрозумів, там, де лежав Краснопір, м'яча в тому моменті не було. В мене були здогадки, як він буде пробивати, але він пробив не так, як я думав. Він пробив по мені, дивився на мене і пробив в інший кут.

Обидві команди прагнуть перемогти, і вони мають сильні бійцівські якості, потенціал і тому це завжди запеклі поєдинки, де одна команда не хоче поступатись іншій. Ми готувались до такого важкого поєдинку, що «Рух» дуже сильно підготовлена фізично команда, тактично. Вони дуже жорсткі і гарно ведуть боротьбу, тому ми готувались до цього і мали свій план на гру", – резюмував воротар в ефірі УПЛ ТБ.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ Олександрія Рух

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK