S1mple: Коли почалася війна, ми були психологічно знищені

Олександр Костильов розповів про вплив початку повномасштабних бойових дій на території України на NaVi.
2022 г., 15 червня, 20:44
Олександр 's1mple' Костильов / Getty Images
Олександр 's1mple' Костильов / Getty Images

Український кіберспортсмен, який виступає за NaVi Олександр "S1mple" Костильов поділився тим, з якими труднощами зіштовхнулася команда після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

За словами Костильова, він і його співкомандники були психологічно знищені і вперше в кар'єрі програвали самі собі.

Читайте також: HLTV изменил флаг NaVi с российского на украинский

"Так, було відчуття, що Путін вирішив позбавити всі команди з СНД можливості вигравати турніри та розпустити їх, розумієте? Тому що це найголовніше, що сталося, коли почалася війна, ми були морально знищені, ми навіть дійшли до півфіналу [у Катовіце] , програли G2... Я маю на увазі G2, які досі не можуть виграти турніри.Вперше ми програли самим собі, після цього у нас не було підготовки [до Pro League], і ми знову програли, а потім на Major було відчуття, що це може бути наше останнє "ура", тому що ми знали, що щось має змінитись, і ми знову провалилися.

Загалом усе, що відбувається у світі... ми просто програли самі собі. Може бути, це схоже на виправдання і те, що ми могли б грати краще і перемагати, але я думаю, що це головна причина, чому зараз немає домінації NAVI. Але, тим не менш, це дало нам великий досвід, як людям", - поділився думками "S1mple" в інтерв'ю сайту HLTV.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK