FaZe Clan - чемпіони IEM Cologne 2022

NaVi та FaZe показали вогненну гру у гранд-фіналі турніру.
2022 г., 17 липня, 23:57
FaZe Clan / HLTV.org
FaZe Clan / HLTV.org

У неділю, 17 липня, у німецькому місті Кельн відбувся гранд-фінал престижного турніру IEM Cologne 2022 з CS:GO.

У вирішальному протистоянні зустрічалися український колектив Natus Vincere та північноамериканська команда FaZe Clan. Поєдинок проходив у форматі bo5.

На етапі піків/банів команда karrigan "викреслила" Dust 2, змусивши "народжених перемагати" банити незручний для обох колективів Vertigo.

Спочатку команди виграли свої піки: FaZe перемогли на Inferno - 16:13, а NaVi були кращими на Overpass - 16:13.

Далі команди показали вогненну гру на карті Ancient, яку обрали FaZe. "Народжені перемагати" у першій половині зробили собі солідний заділ - 12:3, проте після зміни сторін стався провал. Виграючи 15:4 вони так і не змогли взяти переможний раунд, програвши 11 разів поспіль. Однак NaVi уникли тотальної ганьби, вигравши карту у додаткових раундах – 19:16.

Північноамериканська команда не збиралася здаватись і досить зухвалу гру показали на Mirage. FaZe Clan виграли картку з рахунком – 16:9, перевівши гру на ще одну карту.

Дисадером протистояння стала мапа Nuke. Перша половина була за "народженими перемагати" - 8:7, проте підсумкова перемога була за FaZe Clan - 16:14.

Варто зазначити, що північноамериканська команда виграли четвертий великий турнір за півроку. Таким чином, Faze Clan - найкраща команда світу на даний момент.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: NaVi Natus Vincere FaZe Clan IEM Cologne 2022

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK