НФЛ: Магоумс з хлопцем Тейлор Свіфт в четверте за п'ять років вивів Канзас в Супербоул

Визначилися учасники Супербоул-2024.
29 січня, 07:00
Канзас-Сіті справжній гегемон / Getty Images
Канзас-Сіті справжній гегемон / Getty Images

В Національній Футбольній Лізі пройшли фінали конференцій, переможці яких зійдуться в головному матчі всього сезону - Супербоулі.

Чемпіонами Національної Футбольної Конференції вже четвертий раз за останні п'ять років стала команда Канзас Сіті Чіфс, яка змогла здолати перших сіяних - Балтімор Рейвенс. Після рівної першої чверті, в якій команди зробили по одному тачдауну, в другій Чіфс обіграли суперника 10:0. А після перерви глядачі побачили всього три набрані очки - Балтімор реалізував філдгол, але цього не вистачило, щоб наздогнати суперника.

Варто відмітити, що майже вся атака Канзасу в цьому матчі будувалась не тільки через Патріка Магоумса, а й через досвідченого тайт-енда Тревіса Келсі, який тероризував захист опонентів всю першу половину.

Фінал НФК
Білтімор - Канзас-Сіті 10:17

В поєдинку в рамках фіналу Американської Футбольної Конференції Сан-Франциско 49ерс провели двобій з Детройт Лайонс. "Леви" круто розпочали матч, двічі оформивши тачдауни в першій чверті, при цьому суперники не набрали жодного очка, навіть змазали філдгол. 

Другу чверть Сан-Франціско почали з тачдауну, але ще до перерви пропустили 10 балів і на відпочинок пішли з рахунком 7:24. Але фантастична третя чверть повернула інтригу - влучний філдгол, а потім два тачдауни за дві хвилини і ось рахунок вже рівний - 24:24.

49ерс не збиралися зупинятися і продовжували набирати очки. В підсумку вони зробили ривок 27:0 і лише за хвилину до кінця дозволили супернику оформити тачдаун, але вже було пізно, Сан-Франціско перемогли і на нас очікує повторення Супербоулу 2020 року.

Фінал АФК
Сан-Франциско - Детройт 34:31

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: американський футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK