Супербоул-2024: Хто виступить під час перерви фіналу НФЛ

Цього разу знову буде лише одна мега-зірка.
31 січня, 10:37
Ашер / Getty Images
Ашер / Getty Images

Головний поєдинок сезону в НФЛ - СуперБоул 2024 - відбудеться в ніч на 12 лютого в Парадайз, штат Невада. Традиційно у перерві цього матчу відбудеться головне шоу всього спортивного світу

Halftime show – це концерт відомих артистів, які виступають в перерві матчу СуперБоул і створюють неймовірне шоу для всіх вболівальників на стадіоні та біля екранів  телевізорів.

Минулого року участь у ньому брала лише одна знаменитість - Ріанна, хоча до цього в перерві глядачі могли побачити значно більше зірок.

Хто виступить в перерві Super Bowl LVIII

24 вересня стало відомо, що хедлайнером Halftime show у 2024 році стане виконавець R&B та хіп-хоп Ашер.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Де і коли дивитись Супербоул-2024

Він назвав цю можливість "честю всього життя", оскільки він, нарешті, зможе викреслити виступ у перерві Супербоула зі свого списку бажань.

Крім того, в інтерв'ю Apple Music із Зейном Лоу він оголосив, що його дев'ятий студійний альбом Coming Home вийде 12 лютого 2024 року - в день його виступу на Супербоулі-2024.

Зазначимо, що виконавиця музики у стилі кантрі Ріба МакІнтайр виконає національний гімн США, а актор Даніель Дюрант зробить це мовою жестів.

Також у рамках шоу перед грою репер Пост Мелоун виконає "America the Beautiful", сучасна R&B співачка Андра Дей виконає "Lift Every Voice and Sing", а актриса Анхель Піньєро виконає обидві пісні мовою жестів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK