Цуренко стартувала на Вімблдоні з упевненої перемоги

Українка без проблем впоралася зі своєю опоненткою.
2022 г., 27 червня, 16:10
Леся Цуренко / Getty Images
Леся Цуренко / Getty Images

У понеділок, 27 червня, у Лондоні стартував Вімблдон - один із турнірів Великого шолома. На стадії 1/64 фіналу жіночої сітки п'ятій ракетці України Лесі Цуренко протистояла Джоді Баррейдж із Великобританії.

Українська тенісистка досить легко впоралася зі своєю суперницею, віддавши тій лише п'ять геймів - перемога 6:2, 6:3, яка зайняла 1 годину 13 хвилин ігрового часу.

З подачами навиліт Цуренку цього дня не щастило - Леся не змогла зробити жодного ейсу, при цьому лише одного разу це вдалося зробити Баррейдж. А от із подвійними помилками в обох спортсменок паритет - по чотири за матч.

Ось що виходило в українки, то це рятувати брейкпоїнти. Цуренко не дозволила суперниці реалізувати жодну з п'яти спроб. У той же час сама використала чотири з шести наданих можливостей.

Читайте також: Українці на Вімблдоні: Світоліна поступилася в півфіналі, Кіченок завоювала трофей у змішаному розряді

Варто зазначити, що для Лесі це перша перемога в основній сітці турніру з 2018 року. Вона також вшосте за кар'єру стартувала на Вімблдоні з перемоги, а її найкращим результатом є третій раунд 2017 року.

Так вийшло, що в наступній стадії Цуренко зіграє з переможницею пари, де фаворитом є її співвітчизниця - Ангеліна Калініна, яка зустрінеться з Анною Бондар з Угорщини.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK