"Патологічний егоїст": Вольфф не забув гоночного директора та його рішення у фіналі сезону-2021

Керівник Мерседес не приховує, що рана несправедливості досі кровоточить.
6 квітня, 10:56
Тото Вольфф / Formula 1/formula1.com
Тото Вольфф / Formula 1/formula1.com

Усі пам'ятають, як завершився сезон Формули 1 2021 року.

Тодішній гоночний директор Майкл Масі ухвалив рішення, які суперечили регламенту, що в результаті допомогло пілоту Ред Булл Максу Ферстаппену, маючи свіжі шини, на останньому колі пройти пілота Мерседес Льюїса Гемілтона і завоювати свій перший титул чемпіона світу.

І хоча з часом події фіналу сезону-2021 згадуються дедалі рідше, у паддоку є як мінімум одна людина, яка буде пам'ятати про це ще дуже довго. Цією людиною є керівник "срібних стріл" Тото Вольфф.

"Коли я продовжую думати про це, те, що трапилося з Льюїсом і командою того дня, настільки несправедливо, що одна людина, яка порушила правила, по суті, дозволила цьому статися", - цитує австрійця Motorsport.

"Незважаючи на це, зараз він абсолютно нерелевантний: він живе на іншому кінці світу і ніхто їм не цікавиться. Він насправді був абсолютним патологічним егоїстом".

Читайте також: Леклер: Феррарі не вистачає темпу для поулу на Сузуці

"Саме драма і слава роблять цей вид спорту таким привабливим. Усі бачили драму гідного восьмиразового чемпіона світу, якого позбавили титулу. Я б вважав за краще, щоб все закінчилося навпаки, але очевидно, що це віха в історії".

Нагадаємо, що на Судзуці завершилася кваліфікація майбутнього Гран-прі Японії, яку виграв Макс Ферстаппен. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх сесій гоночного вікенду в Японії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK